top of page

JOSINA nyt dansk smykke brand er en hyldest til livet og skønheden


JOSINA er et nyt dansk smykkebrand, der hylder skønheden og livet.

“Jeg vil have at kvinder føler sig stærke og smukke når de bærer mine smykker” siger Josina Bergsøe.

Designeren bag smykkerne er den 48-årige Josina Bergsøe, der i den brede offentlighed nok bedst er kendt for sin fundraising til fordel for forskning i brystkræft. Og det var netop hendes egen brystkræft, der sætte gang i drømmene om, at skabe sine egne smykker og sin egen virksomhed, JOSINA, der designer, producerer og sælger eksklusive håndlavede smykker.

”Da jeg så Manden med Leen og mærkede Vorherre nappe mig i bagdelen, blev mine sanser knivskarpe - og mine ønsker og håb for livet blev allestedsnærværende. Resultatet af mit nye liv er mine smykker. De er krystalliseringen af min hyldest til livet, til kærligheden, til venskaber og ikke mindst skønheden,” siger Josina Bergsøe, CEO i JOSINA, og fortsætter:

”Alle har ret til at være smuk. Alle har ret til at skinne, funkle og føle sig sofistikeret, eksklusiv og 100% på toppen. Det er det, som jeg gerne vil have, at mine smykker udtrykker og symboliserer”.

Smykkerne er produceret i Norditalien og fremstillet i 18 karat guld, hvidguld og rødguld. Alle diamanter er hvide (GH), (VS) - og Josina Bergsøe er kompromisløs i sin tilgang til sit design og sine smykker.

”Skønheden kommer i mange former og fra mange steder. Jeg griber altid skønheden, når jeg ser den. Hvert et lille svung og hver en lille fordybning eller runding i mine smykker er udtryk for skønhed, som jeg har set den og som jeg er blevet inspireret af. Jeg er meget stolt over denne, min allerførste smykkekollektion, og mit bord bugner af nye ideer, former og detaljer, der snart vil blive til smykker, for kvinder der - ligesom jeg – hylder skønheden og livet,” siger Josina Bergsøe.

De eksklusive håndlavede smykker kan købes online på josinacopenhagen.com. Der er fri levering world vide og fri returret inden for 28 dage. Læs mere om smykkerne på: www.josinacopenhagen.com

Baggrund: Udover at være designer og direktør i JOSINA, arbejder Josina Bergsøe også som bestyrelsesformand i fonden A Race Against Breast Cancer. Hun har i 23 år arbejdet i nogle af Danmarks største virksomheder med udvikling af virksomhedsprofilering, kommunikation, og branding - bl.a. som Head of Corporate Branding & Design i virksomheden COWI. Hun var idémanden (og indpiskeren) bag ”Skaldet er smukt”-catwalkene i 2012, 2013 og 2014, hvor skaldende kvinder i kemoterapi gik catwalk i haute couture-kjoler og high fashion. Samt efterfølgende udstillinger og fundraising til fordel for forskning i brystkræft. Josina Bergsøe er mor til tre børn og gift med Søren Bergsøe. Josina Bergsøe har desuden skrevet to bøger: ”Tabuknuseren” og ”Senfølger efter kræft – sådan kommer du videre”.

Foretrukne indlæg
Seneste blogindlæg
bottom of page