top of page

Foredrag

Senfølger efter kræft - Sådan kommer du videre.

Senfølger rammer omkring 40-60 % af alle kræftpatienter. De påvirker humøret, sexlivet og selvopfattelsen. Det oplevede Josina Bergsøe på egen krop, da hun blev ramt af senfølger.

 

Hvad gør man, når munden er tør som sandpapir? Når trætheden melder sig, hukommelsen svigter, og man igen må gå tidligt fra arbejde? Når underlivet tørrer ud, og sex synes umuligt?

 

Få svar på det og meget mere når Josina på sin ærlige, direkte og humoristiske facon, holder sit inspirerende og meget tankevækkende foredrag, hvor hun fortæller hvordan senfølger påvirker hende, og hvad hun gør for at komme videre. Hendes fortællinger ledsages af gode råd fra nogle af landets førende eksperter inden for senfølger.

Kræft tabuer og mod.

Hvordan finder man styrken og modet i sig selv når alting ramler? Hvordan bevarer man sit selvværd og sin selvtillid når man har fået diagnosen kræft? Hvad med sexlivet? De pårørende? Og hvordan håndteres de mange tabuer der er forbundet med sygdommen? Få svar på det og meget mere når Josina på sin ærlige, direkte og humoristiske facon, holder sit inspirerende og meget tankevækkende foredrag, som er fyldt med stærke personlige historier, billeder, film og musik.

Det skrev de efter foredraget

Du er en super formidler, og  den var en stor oplevelse at sidde blandt publikum og både se og høre respons på dine oplæg.

Du evne at skabe et rum for den enkeltes egen bearbejdning og så løsner du den lige op, så alle trækker vejret igen. Smukt.

Bedste hilsner

Kirsten

Kære Josina,

Er lige kommet tilbage på kontoret efter at have hørt dit fantastiske, inspirerende og meget tankevækkende oplæg. Det er det første indlæg jeg har hørt om kræft, der er set fra en så personlig synsvinkel uden at det er fyldt med kolde facts eller kvalmende søde historier. Men det var en fantastisk rejse beretning om en tur ud i og igennem det ukendte og om at du ikke er landet der hvor du forventede at lande, men stadig ser det som en positiv mulighed. For mig er det også en beretning om at have modet til at følge sig selv og sin indre strømpil og om at bryde tabu’er uden at være grænse overskridende, men i fin respekt for at vi er forskellige og vi reagerer helt forskelligt på præcis den samme situation. Dine billeder var, som du selv, hudløst ærlige og netop derfor smukke. Herfra bare et stor TAK fordi du rørte mit liv og satte en masse tanker i gang

Elisabeth B.

 

Kære Josina,

Blev simpelthen så dybt rørt af dit foredrag her til eftermiddag. Beundrer dig meget, du er en fantastisk ildsjæl, som vi alle kan lære rigtig meget af. Ville have ønsket, der var flere mænd blandt publikum. 

Mette F.

 

Dear Josina

You were so animated and one would think you had been speaking in english for years.  We have had so many compliments on this years speakers as far as being the best yet and that is true!  Thank you once again for participating and making this year’s Pink Tribute a super event.

xox

Rickie

 

Dear Josina

The lecture was so enlightening and the information learned will be shared with others for years to come.

Kind Regards,

Kimberly

 

Kære skønne foredragsholder;-)

1000 tak for et forrygende og super fantastisk foredrag!

Jeg er vildt imponeret over, at du kom omkring alle de tabubelagte emner på en så charmerende måde. Du tryllebandt alle i salen med dit gåpåmod, udstråling, klogskab, humor, iderigdom og gode lærerige fortællinger. Sikke talegaver du har. Jeg er dybt fascineret af din måde at gribe det hele an på.

GODT GÅET......:-) !!!!!

STOR TAK!

Kærlig hilsen

Jytte

 

Kære Josina

Tusind tak for et fantastisk godt og sigende foredrag. Et foredrag som ALLE kvinder med brystkræft og deres pårørende burde høre. Selvom jeg har talt med mine forældre om meget, er der ting jeg ikke har fået sagt, enten fordi jeg "ikke kunne" eller fordi jeg ved det ville såre dem. Du fik i dag sagt disse ting og min mor, som godt ved det har været hårdt, fik mange af sine anelser bekræftet og dermed også større forståelse for mine "problemer".

Da jeg sad og lyttede til dig var der så mange ting jeg kunne nikke genkendende til og for første gang sad jeg med en stor klump i halsen og have lyst til at "give slip" - tak for alt det du har gjort for mig, uden du ved det. 

Det glædede mig at høre grunden til du sagde op på dit job. Jeg har haft den samme tanke, nemlig at jeg ikke har lyst til at blive dikteret hvad min tid skal bruges til. Der er så meget andet der er blevet mere vigtigt i mit liv!! Det er rart at finde ud af, man ikke er alene om alle disse tanker. 

Endnu engang tak for et godt foredrag .
Knus Kirsten.

bottom of page